Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 16:05

Куп'янський
 
навчально-виховний комплекс
 "Школа-гімназія №3"
Куп'янської міської ради
Харківської області

Меню сайту
Категорії розділу
Фотозвіти [35]
Учням [5]
Обдарованість [59]
Виховна робота [35]
Батькам [1]
Наші перемоги [13]
Психологічна служба [6]
Акції і проекти [3]
Спорт. Туризм [22]
Новини та події [36]
Конкурсне приймання у гімназію [0]
Бібліотека [3]
Благодійність [3]
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Ми у Facebook
Сайт вчителя
Сайт вчителя
Сайт вчителя
Сайт вчителя
Сайт вчителя
Сайт вчителя
Сайт вчителя
Сайт вчителя
Сайт вчителя
osvita.ua
Репозитарій
Педпреса
Центр зайнятості
Наше опитування
Оцініть мій сайт

Всього відповідей: 151
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Блог

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 »

23.03.2017 року на базі відділу освіти відбулась ІІ міська наукова конференція школярів «Відкриття» для учнів 5 - 6 класів.

Конференція проводилась з метою розвитку інтелектуальної творчості учнів, залучення їх до наукової, дослідної діяльності; виявлення та підтримки талановитих школярів; демонстрації та пропаганди досягнень школярів в області наукової творчості, досвіду роботи навчальних закладів з організації науково-дослідної діяльності школярів.

Відкрила конференцію начальник відділу освіти Пасічник С.М, яка привітала учасників, побажала плідної і цікавої роботи. Про важливість і значущість наукової роботи говорили у своїх виступах Луценко Н.М, голова циклової комісії хірургічних дисциплін, кандидат медичних наук Куп’янського медичного коледжу ім.М.С Шкарлетової, Собчишина Ірина, учениця 10 класу навчально-виховного комплексу “Школа – гімназія №3”, переможець ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів.

Куп'янський НВК "Школа-гімназія №3" представляли учні 5-Б класу Разінькова Уляна з  дослідницькою роботою "Фундаментальні дослідження крейди і її вплив на здоров’я людини", керівник -  вчитель біології Капій І.В.; та Голік Антон з  дослідницькою роботою "Вплив комп'ютерних ігор на здоров'я дитини", керівник - вчитель основ здоров'я  Рябець Л.Л.

Фотозвіт

Категорія: Обдарованість | Переглядів: 539 | Додав: учитель | Дата: 25.03.2017 | Коментарі (0)

22.03.2017 року команди юнаків і дівчат (молодша і старша вікова групи) з числа навчальних закладів: ЗОШ І – ІІІ ступенів № 4, гімназії №2, НВК «Школа – гімназія №3» -взяли участь в обласному зональному етапі чемпіонату України з баскетболу 3Х3 серед команд юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів, який провено у м. Ізюм

Мета змагань: пропаганда і широке використання засобів фізичної культури, формування вмінь і навичок здорового способу життя, покращення фізкультурно - оздоровчої й виховної роботи, підвищення рухової активності учнів, популяризації баскетболу.

Вітаємо команду дівчат Куп’янського НВК «Школа-гімназія №3» , які зайняли І місце в зональному етапі Всеукраїнських змагань з баскетболу 3х3 (шкільна баскетбольна ліга України)

Юркову Анастасію, 11-А кл.

Жорнік Олесю,         11-А кл.

Дубровіну Наталію, 11-А кл.

Шварьову Вікторію,11-А кл.

... Читати далі »

Категорія: Наші перемоги | Переглядів: 388 | Додав: учитель | Дата: 22.03.2017 | Коментарі (0)

З 10 січня по 12 лютого проходив Міжнародний відкритий конкурс з web-дизайну та комп'ютерної графіки серед студентів та учнів.Метою конкурсу було підвищення рівня знань, умінь і навичок, серед студентів та учнів в області Інтернет-технологій та комп'ютерної анімації. Талановиті учні нашої школи приймали участь у цьому конкурсі. Учень 11-Б класу Отченашенко Сергій посів ІІІ місце у намінації 
"Краща 2D-растрова графіка (фотомонтаж 15-18 років)", Писаренко Юлія 11-А , Алексейчук Олександр 11-Б, Хоменко Наталія 10 клас та Разінькова Уляна 5-Б клас нагороджені сертифікатами, керівник Гуля К. О. Вітаємо! 

 

Категорія: Наші перемоги | Переглядів: 386 | Додав: учитель | Дата: 19.03.2017 | Коментарі (0)

На крилах добра (участь у благодійній акції до Дня українського волонтера) 
14.03.2017 у загальноосвітніх навчальних закладах відділу освіти Куп’янської міської ради до Дня українського волонтера проведено різноманітні виховні заходи 
Учнівські та педагогічні колективи долучилися до благодійної акції «На крилах добра», яку проводить Куп’янська громадська організація «Куп’янський ГРОМ». Учні нашої школи написали листівки воїнам і привітали їх з весною, надією на перемогу, радісну зустріч з батьками, дружинами, коханими, дітьми та близькими людьми. 
Зібрані солодощі та інші продукти харчування будуть передані військовим в зону АТО.

Переглядів: 430 | Додав: учитель | Дата: 15.03.2017 | Коментарі (0)

Мрія й реальність – як їх поєднати? Як не помилитись у виборі своєї життєвої дороги, щоб бути щасливим? Ці проблеми вирішували учні 11-Б класу під час позакласного заходу « Професії, які ми обираємо» (класний керівник Должанова М.І.), який відбувся першого березня . Учні вирішували, що ж має обиратися: людина для професії чи професія для людини?

Тематика заходу - одна з найактуальніших сьогодні для старшокласників, адже їм обирати своє майбутнє, яке багато в чому залежить від обраної професії.

На захід була запрошена начальник відділу Куп’янського міського центру зайнятості Водолазька  Л.О., яка звернула особливу увагу випускників на професії та спеціальності, що користуються попитом на ринку праці,  на вимоги, які висуваються роботодавцями до знань, умінь та навичок фахівців.

Практичний психолог Підлубна Н.В. провела з учнями  діалог, під час якого випускники поділилися своїм баченням вибору майбутньої професії. Учням роздано інформаційно-роз’яснювальні матеріали, які допоможуть їм зорієнтуватися у великій кількості професій на ринку праці та обрати саме свою. Щиро дякуємо всім за співпрацю!< ... Читати далі »

Категорія: Новини та події | Переглядів: 456 | Додав: учитель | Дата: 03.03.2017 | Коментарі (0)

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії

Підведені підсумки ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. Призові місця посіли учні навчально-виховного комплексу “Школа – гімназія №3», вчитель Зеленська О.П. 

 ІІ місце  - Айнітдінова Катерина, учениця 8 класу (вчитель Зеленська О.П), Колесник Олексій, учень 9 класу (вчитель Зеленська О.П), Собчишина Ірина, учениця 10 класуВітаємо учнів та вчителя!

Категорія: Наші перемоги | Переглядів: 379 | Додав: учитель | Дата: 01.03.2017 | Коментарі (0)

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури

Підведені підсумки ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури

ІІ місце посіла Собчишина Ірина, учениця 10 класу НВК «Школа – гімназія №3» (вчитель Капранова Г.В.)

Вітаємо ученицю та вчителя!

 

Категорія: Наші перемоги | Переглядів: 325 | Додав: учитель | Дата: 01.03.2017 | Коментарі (0)

28 лютого на базі Куп'янського НВК «Школа-гімназія №3» відбувся міський науково-методичний семінар для вчителів української мови та літератури «Організація підготовки випускників загальноосвітніх навчальних закладів до ЗНО-2017», на якому вчителі нашого закладу Дзіковська І.О., Капранова Г.В., Козирєва Л.М., Шматько Н.Ф. поділилися досвідом своєї роботи з учителями міста Куп’янська щодо підготовки учнів до ЗНО;  та семінар-тренінг для учнів 10-11 класів з актуальних питань підготовки до ЗНО-2017 «Якісна підготовка до ЗНО – крок до омріяної професії». Практичний психолог Підлубна Н.В. розповіла учасникам семінару про профілактичні засоби стресів та психологічну підготовку до процедури тестування випусків.

Терещенко В. М., кандидат філологічних наук, доцент, доцент кафедри українознавства і лінгводидактики ХНПУ ім. Г. С. Сковороди; кандидат філологічних наук, доцент, доцент кафедри української мови Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України; фахівець у галузі освітніх вимірювань, методист відділу досліджень та аналітики Українського центру оцінювання якості освіти, ознайомив з особливостями проведення ЗНО у 2017 році та здійснив аналіз помилок, яких припустилися випускники минулих років, надав методичні рекомендації щодо успішної підготовки учнів до ЗНО-2017.

У межах співпраці ВНЗ із Куп'янським НВК «Школа-гімназія №3» здійснив презентації факультетів ХНПУ ім. Г. С. Сковороди та Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, розповів про особливості вступної кампанії, навчального процесу в цих вишах.

... Читати далі »

Категорія: Новини та події | Переглядів: 545 | Додав: учитель | Дата: 01.03.2017 | Коментарі (0)

21 лютого, вівторок

Міжнародний день рідної мови

 

У 1999-му році, за даними проекту DilovaMova.com, на 30-й сесії Генеральної конференції Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури, було прийнято рішення заснувати Міжнародний день рідної мови. Датою щорічного свята вибрано 21-е лютого. Це всесвітне свято було засноване з метою сприяння багатому культурному та мовному різноманіттю. Збереження багатомовності дає можливість зберегти не тільки унікальний погляд на нашу тисячолітню історію і культуру, але й виробити найбільш широкі підходи у сфері взаєморозуміння і людяності, які все ще продовжують зберігати в собі ряд проблем, вирішення яких видається складним завданням.

Так у Куп'янському НВК "ШКОЛА-ГІМНАЗІЯ №3" було проведено заходи до Міжнародного дня рідної мови. Учні нашого закладу приєдналися до написання «диктанту єдності» українською та російською мовами «Україна – наша земля, наша Батьківщина»

 

Категорія: Новини та події | Переглядів: 416 | Додав: учитель | Дата: 21.02.2017 | Коментарі (0)

Інформація, щодо вшанування загиблих в зоні АТО на сході України

Центром патріотичного виховання школярів в Куп’янському навчально – виховному комплексі  «Школа- гімназія № 3» є музей Бойової слави.

Герої не вмирають. Ми не можемо залишатись осторонь тих подій, які зараз переживає Україна, тому одна із  експозицій «Сучасні герої України»  була створена у 2015 році. Вона вшановує пам’ять про героїв Небесної Сотні та героїв, які віддали життя за Україну. Екскурсоводи  розповідають про події на Сході України, про наших земляків, які несуть службу з охорони суверенітету та територіальної цілісності України у зоні проведення антитерористичної операції, про воїнів-куп’янчан АТО, які загинули, виконуючи свій громадянський та військовий обов’язок у війні за Незалежність України.

Основну частину експозиції складають  фотографії та біографії  воїнів Куп’янщини, які поклали життя за територіальну цілісність, державний суверенітет і незалежність України, публікації місцевих газет «Вісник Куп’янщини» та «Наш город», патріотичні вірші про Україну та воїнів АТО, матеріали  акції «Напиши листа захиснику України», карти які відображають ситуацію на Сході Укра ... Читати далі »

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 408 | Додав: учитель | Дата: 20.02.2017 | Коментарі (0)

Місяць лютий щедрий на героїчні дати. 15 лютого ми вшановуємо учасників бойових дій на території інших держав, а 20-го лютого – день пам’яті Героїв Небесної сотні. У ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто з честю та гідністю виконав і виконує свій військовий обов’язок. 
13 лютого учні та вчителі Куп’янського НВК «Школа-гімназія №3» вітали у стінах навчального закладу поважного гостя, людину, яка не з чуток знає про такі поняття, як честь та відвага – ветерана Афганської війни. 
Ще на один рік віддалилися від нас події в Афганістані на початку 80-х. Здавалося б – де Україна, і де – Афганістан? Де Київ, Черкаси, Львів, Харків чи Запоріжжя і – де Кабул, Мазарі-Шаріф, Саланг? Що там шукати нашим солдатам? Але вони діяли так, як мусили діяти. Вони продемонстрували вірність присязі, мужність, героїзм та самопожертву заради бойових побратимів. Вони заклали ті бойові традиції, які були потрібні, коли треба було боронити Батьківщину. 
Під час Помаранчевої Революції воїни-афганці були серед перших, хто вийшов для боротьби проти несправедливості. І коли була Революція Гідності – ніхто ніяких наказів не давав, але вони чітко визначили, що місія кожного з них – там: і безпеку маємо забезпечити, і від провокацій захистити, і не вдень, і не на сцені, а вночі, коли були розписані наряди. 
Учнів не залишили байдужими спогади гостя про службу в Афганістані та про перший бій, про біль утрат бойових товаришів, з якими вони ділили армійське нехитре життя. 
Щиро дякуємо Вам за незбориму силу духу, героїзм, за вистраждане та звершене. Ви завжди будете яскравим взірцем для українських патріотів. 
Честь вам і слава, шановні ветерани Афганістану!

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 372 | Додав: учитель | Дата: 20.02.2017 | Коментарі (0)

 

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології

Підведені підсумки ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології

ІІ місце посіла Собчишина Ірина, учениця 10 класу НВК «Школа – гімназія №3» (вчитель Капій І.В)

Вітаємо ученицю та вчителя!

 

Категорія: Наші перемоги | Переглядів: 432 | Додав: учитель | Дата: 16.02.2017 | Коментарі (0)

Змагання з баскетболу серед команд загальноосвітніх навчальних закладів (дівчата)

14.02.2017 на базі спортивної зали фізкультурно - оздоровчого комплексу «Металург» смт. Ківшарівка відбулися змагання з баскетболу серед команд загальноосвітніх навчальних закладів (дівчата) відділу освіти Куп,янської міської ради

1.Молодша вікова група ( 2002 р.н. і молодші):

ІІ місце – НВК«Школа – гімназія №3» (тренер – учитель фізичної культури Паламарчук С.Р).

2. Старша вікова група (2001р.н.- 1999 р.н.)

І місце посіла команда НВК «Школа – гімназія № 3» (тренер – учитель фізичної культури Паламарчук С.Р

Категорія: Спорт. Туризм | Переглядів: 387 | Додав: учитель | Дата: 15.02.2017 | Коментарі (0)

Успіхи юних науковців

Підведені підсумки ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН:

 ІІ місце – Собчишина Ірина, учениця 10 класу навчально-виховного комплексу «Школа – гімназія №3» (вчитель Капій І.В), секція  Екологія;

Категорія: Наші перемоги | Переглядів: 378 | Додав: учитель | Дата: 13.02.2017 | Коментарі (0)

Перемога в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови

В ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови І місце посіли учениця 9-Б класу Водоп'янова Анастасія та учениця 10 класу Собчишина Ірина (вчитель Водоп'янова Т.В.).

Категорія: Наші перемоги | Переглядів: 366 | Додав: учитель | Дата: 09.02.2017 | Коментарі (0)

Тепло і невимушено пройшла зустріч випускників НВК «Школи-гімназії №3» усіх поколінь 04 лютого 2017 року. Ми започаткували чудову традицію – зібрали усіх разом, зустрілись з друзями, поспілкувались із колишніми викладачами та згадали найкращі шкільні моменти. 
Перша субота лютого. Місце зустрічі змінити не можна. Саме цього дня наша «Школа-гімназія №3» знову відчиняє двері для своїх колишніх учнів. День зустрічі випускників - чудова можливість побачити своїх однокласників, поспілкуватися з колишніми вчителями, згадати шкільні роки. Коли як не сьогодні випадає нагода ще раз посидіти за шкільною партою та повернутися у своє дитинство. Сьогодні ці випускники мають різні професії, сімї, дітей, але завжди їх об'єднуватиме навчальний заклад, у якому пройшли кращі роки дитинства та юності. 
Для випускників був організований святковий концерт з яскравими художніми номерами, виступами улюблених педагогів та директора.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 471 | Додав: учитель | Дата: 09.02.2017 | Коментарі (0)

Учні Куп'янського НВК "Школа-гімназія №3" розпочали проведення акції "Батарейкам - утилізацію" з метою формування "екологічної совісті" та впровадження діяльності щодо покращення стану довкілля смт. Куп'янськ-Вузловий.

Пам'ятаймо, що кожен із нас щодня власними вчинками визначає, у якому світі і суспільстві буде жити далі!

 

Категорія: Акції і проекти | Переглядів: 432 | Додав: учитель | Дата: 08.02.2017 | Коментарі (0)

7 лютого 2017 року учні Куп'янського НВК "Школа-гімназія №3" провели акцію "МИ ЗА БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ". Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

Категорія: Акції і проекти | Переглядів: 432 | Додав: учитель | Дата: 07.02.2017 | Коментарі (0)

Пошук по сайту
Шкільне життя
Час
Харків:
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Відділ освіти
Вхід на сайт
Департамент науки
МОН
Тестпортал
Харківський РЦОЯО
ХАНО
PISA 2018
ІМЗО
Інтернет-збори
Вчимося жити разом
Гаряча лінія
Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Кенгуру
Тесторіум
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz